Nozagti Jelgavas savvaļas zirgiem paredzētie siena ruļļi (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No Latvijas Dabas fonda apsaimniekotajām Lielupes palienes pļavām nozagti Jelgavas savvaļas zirgiem paredzētie 150 siena ruļļi aptuveni 2000 eiro vērtībā, aģentūrai LETA sacīja fonda pārstāve Liene Brizga-Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka siena ruļļu pazušana konstatēta 16. augustā. Apskatot pļavas, fonda pārstāvji konstatējuši, ka tajās atrodas svešs traktors un pazuduši 150 siena ruļļi. Brizga-Kalniņa norādīja, ka pļavu teritorija ir plaša un tajās atrodas vēl siena ruļļi.

"Šīs pļavas ir plašā teritorijā. Daļu noganīja zirgi, daļu - mobilais ganāmpulks. Ziemā zirgi no pašu atrastā nevar izdzīvot," uzsvēra Brizga-Kalniņa.

Fonda pārstāvjiem ir bažas, ka nozagtais siens jau varētu tikt tirgots sludinājumu portālā "ss.com". Fonds ir vērsies policijā, taču aicina iedzīvotājus, redzot siena pārvietošanu, zvanīt pa tālruni 26 556 605. Tāpat iedzīvotāji tiek aicināti, iegādājoties sienu, noskaidrot tā izcelsmi.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu