Mediji: Mančestras "United" atsakās pārdot Pogbā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Slavenais Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" atsakās pārdot franču pussargu Polu Pogbā, vēsta britu mediji.

Jau labu laiku tiek runāts, ka 25 gadus vecais Pogbā, kurš šovasar Francijas izlases rindās ieguva Pasaules kausu, nav priecīgs atrasties Mančestras "United" komandā, turklāt viņam esot nopietnas nesaskaņas ar vienības galveno treneri Žuzē Mourinju.

Ļoti ieinteresēta Pogbā iegūšanā esot Spānijas komanda "Barcelona", turklāt arī pats futbolists vēloties doties uz šo klubu.

Tiesa, kā vēsta "The Sun", Mančestras klubs atsakās pārdot vienu no savām lielākajām zvaigznēm.

Tikmēr Pogbā esot norādījis, ka Mourinju ar futbolistu par nākotni drīkst runāt, tikai iepriekš konsultējoties ar spēlētāja aģentu.

Pirms diviem gadiem Pogbā par 105 miljoniem eiro atgriezās Mančestras "United" un kļuva par tā brīža planētas dārgāko futbolistu. Pērn rekordu laboja brazīlietis Neimars, kurš uz Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" pārcēlās par iespaidīgiem 222 miljoniem eiro.

Pogbā kopā ar Francijas izlasi šovasar triumfēja Pasaules kausā, turklāt finālā uzvarā ar 4:2 pret Horvātiju vienus no vārtiem guva arī pats pussargs.

Francijas futbolists pagājušās sezonas pirmajā pusē bija stabils "United" pamatsastāva spēlētājs, taču sezonas izskaņā zaudēja Mourinju uzticību un arvien biežāk tika atstāts uz rezervistu soliņa.

Mančestras komandas rindās Pogbā divu sezonu laikā aizvadījis 89 mačus un guvis 16 vārtus, bet šo vienību viņš pārstāvēja laikā no 2009. līdz 2012.gadam, pēcāk pārceļoties uz Itālijas grandu Turīnas "Juventus", kur kļuva par augstākā kaluma zvaigzni.

Ar vārtu guvumu Pogbā izcēlās arī Anglijas premjerlīgas atklāšanas spēlē, palīdzot Mančestras komandai ar 2:1 uzvarēt Lesteras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu