Avārijā uz Liepājas šosejas iesaistītajā degvielas vedējā atradās 30 t dīzeļdegvielas (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Degvielas tirgotāja "Circle K Latvia" šorīt avarējušajā degvielas vedēja automašīnas cisternā atradās aptuveni 31 000 litru dīzeļdegvielas, un šobrīd tiek veikti visi operatīvie darbi, lai pārsūknētu degvielu un novērstu tās noplūdi apkārtējā vidē, aģentūru LETA informēja "Circle K Latvia" pārstāve Ieva Stūre.

Pagaidām vietas vizuālā apskate liecina, ka degvielas noplūde nav notikusi, sacīja Stūre.

"Circle K Latvia" un tās sadarbības partneris "Hoyer Latvia", kas nodrošina degvielas vedēju pakalpojumus, ir piesaistījuši papildus vides speciālistus, kas sniedz konsultācijas, lai varētu novērst degvielas noplūdes risku un iespējamu kaitējumu apkārtējai videi.

Jau vēstīts, ka šodien ap plkst. 9.30 uz A9 ceļa Rīga-Liepāja, Dobeles novadā, notika ceļa satiksmes negadījums, kurā sadursmē cietusi vieglā automašīna un degvielas vedējs.

Sadursmes rezultātā bojā gājis vieglās automašīnas vadītājs.

Saskaņā ar Valsts policijas sākotnēji sniegto informāciju, vieglās automašīnas vadītājs uzsāka priekšā braucošās vieglās automašīnas apdzīšanu, un, iebraucot pretējā joslā, sadūrās ar pretim braucošo degvielas vedēju.

Šobrīd negadījuma vietā strādā policija, kas noskaidro negadījuma apstākļus un iemeslus.

"Circle K Latvia" un "Hoyer Latvia" izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā autovadītāja tuviniekiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu