Svētdien norisināsies Latvijas velo svētku sacensības; šoferiem jābūt īpaši uzmanīgiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šodien Olaines un Mārupes novados notiks Latvijas velo svētku sacensības, kas var ietekmēt satiksmi uz Jelgavas šosejas un Rīgas apvedceļa, ziņo VAS "Latvijas valsts ceļi".

Sacensības norisināsies no plkst.10.30 līdz 18.

Tās norisināsies uz Jelgavas šosejas posmā no Olaines līdz Rīgas apvedceļam, Rīgas apvedceļa posmā no Jelgavas šosejas līdz Jaunmārupei, reģionālā autoceļa Rīga-Jaunmārupe posmā no Jaunmārupes līdz Mārupei, uz Vecozolu ielas Mārupē, kā arī autoceļa Tīraine-Jaunolaine posmā no Vecozolu ielas līdz Rīgas apvedceļam.

Lai nodrošinātu drošu satiksmi uz minētajiem valsts autoceļiem, to velobraucienu laikā regulēs Valsts policija un pašvaldības policija. "Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, sastopoties ar sacensību dalībniekiem.

Kā norāda "Alpha Baltic Sport" projektu vadītājs Arnis Lazdiņš, svētdien četrās dažāda garuma un seguma distancēs spēkiem mērosies gan riteņbraukšanas profesionāļi, gan arī lieli un mazi šī sporta veida entuziasti no dažādām pasaules valstīm.

Līdz ar dalību sacensībās Velo svētku dalībnieki varēs baudīt plašu izklaides programmu, pavadot dienu enerģiskā gaisotnē, norāda pasākuma organizētāji.

Katra no četrām Latvijas Velo svētku distancēm ir piemērota dažādiem sagatavotības līmeņiem. Šosejas distance būs 45 kilometrus gara, MTB distance - 33 kilometru gara, ģimeņu distance - septiņus kilometrus gara, bērnu distance - no 300 metriem līdz vienam kilometram, kas pulcē pašus mazākos velomīļotājus.

Pērn Velo svētkos piedalījās vairāki tūkstoši dalībnieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu