Divi Mesi vārti palīdz "Barcelona" ar uzvaru sākt Spānijas čempionātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/LETA

Pateicoties diviem argentīniešu zvaigznes Lionela Mesi gūtajiem vārtiem, Spānijas futbola čempionātu ar uzvaru iesākusi "Barcelona" vienība, kas ar 3:0 (0:0) savā laukumā apspēlēja "Alaves".

Pirmais puslaiks šajā mačā noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet otrajā Mesi 64.minūtē veica viltīgu brīvsitienu, atklājot rezultātu. Tas reizē bija arī Barselonas vienības 6000.vārtu guvumus Spānijas augstākajā līgā.

Zīmīgi, ka tieši Mesi guva arī kluba 5000. vārtus 2009. gadā.

Spēles turpinājumā 83.minūtē uz maiņu nākušais Filipe Koutinju panāca 2:0, bet Mesi ar pēdējo sitienu spēlē otrā puslaika kompensācijas laikā panāca 3:0.

Citā mačā Vigo "Celta" cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Barselonas "Espanyol". Rezultātu "Espanyol" rindās pirmā puslaika izskaņā atklāja Mario Ernoso, taču otrajā puslaikā Davids Lopess bumbu raidīja savos vārtos.

Vēl Sansevastjanas "Real Sociedad" ar 2:1 (1:1) apspēlēja "Villarreal". Pirmajā puslaikā rezultātu atklāja "Villarreal" spēlētājs Žerārs Moreno, bet Hosē Viljans puslaika izskaņā panāca neizšķirtu. Otrajā puslaikā Huanmi guva uzvaras vārtus, izraujot savai komandai trīs punktus.

Svētdien Spānijas čempionātu uzsāks arī titulētā Madrides "Real", kas pirmo reizi kopš 2008.gada spēlēs bez kluba leģendas, portugāļa, Krištianu Ronaldu, kurš šajā starpsezonā pārcēlās uz Itālijas čempionvienību Turīnas "Juventus".

Šī brīža Spānijas čempione ir "Barcelona", kas uzvarējusi trīs reizes pēdējo četru sezonu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu