"Knicks" meklē iespējas aizmainīt starta piecinieka spēlētāju Lī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kortnijs Lī
Kortnijs Lī Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba vadība meklē iespējas līdz jaunās sezonas sākumam aizmainīt starta piecinieka spēlētāju Kortniju Lī, vēsta "The New York Post". 

Šāds lēmums saistās ar Tima Hārdeveja juniora progresu, jo abi basketbolisti var spēlēt vienā pozīcijā. Turklāt Lī neietilpstot Ņujorkas komandas nākotnes vīzijā.

32 gadus vecais Lī "Knicks" pārstāv pēdējās divas sezonas. Viņam ir spēkā līgums uz vēl diviem gadiem, kuru laikā nopelnīs 25 miljonus ASV dolāru. 

Iepriekšējā sezonā aizsargs vidēji spēlē guva 12,0 punktu, savāca 2,9 atlēkušās bumbas zem groziem un atdeva 2,4 rezultatīvas piespēles partneriem. Regulārajā čempionātā viņš laukumā devās 76 mačos un vidēji spēlēja 30 minūtes. 

Nesen Ziemeļamerikas prese rakstīja, ka "Knicks" līdz 1. septembrim cer aizmainīt Francijas centra spēlētāju Žoakimu Noā. Ja tas neizdosies, ar viņu lauzīs līgumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu