Etiķa šoti, dēles, bišu dzēlieni, sekss jeb dīvaini slavenību enerģijas noslēpumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Skaidrs, ka Holivudas zvaigznēm ir nepieciešams ikdienā būt enerģijas pārpilnām un labi izskatīties! Uzzini, kādi ir viņu lieliskās pašsajūtas un izskata noslēpumi!

Raksts no arhīva: oriģināli publicēts 20.08.2018.

B12 vitamīna injekcijas

Piekopj: Madonna, Šarlīze Terona

Šīs zvaigznes neuzmundrina ikrīta stipra melnā kafija vai sintētisku vielu pilns enerģijas dzēriens. Viņi dod priekšroku B12 vitamīnu injekcijām. B12 vitamīns ir nepieciešams nervu sistēmas normālai funkcionēšanai. Vitamīns uzlabo apetīti, kāpina organisma aizsargspējas. B12 vitamīns novērš depresijas attīstību, regulē miegu, uzlabo arī vīriešu seksuālo veselību, jo spēj palielināt spermatozoīdu daudzumu sēklas šķidrumā.

Madonna
Madonna Foto: Reuters/Scanpix

Dēļu terapija

Piekopj: Demija Mūra

Reiz intervijā pie Deivida Letermena tumšmatainā skaistule atzina, ka nespēj iedomāties savu dzīvi bez ... dēlēm! Tieši šie asinssūcēji ir Demijas tik ilgstošās jaunības noslēpums. Protams, dēles nespēj veikt pilnīgu ķermeņa detoksikāciju, bet, ja runa ir par sejas ādu – tur ir acīmredzams rezultāts. Starp citu, šai procedūrai ir jau 2500 gadu, tā notika jau Senajā Ēģiptē.

Ārstniecisko efektu veido vairāki faktori:

  • reflektorais (dēles piesūcas, ar simtiem mazu zobiņu pārkož ādu bioloģiski aktīvos, refleksogēnos punktos),
  • mehāniskais (atslogo asinsriti),
  • bioloģiskais (dēles ieplūdina asinsritē siekalas, kas satur dažādas bioloģiski aktīvas vielas).
Foto: AFP / Scanpix

Etiķa šoti

Piekopj: Šārona Stouna, Megana Foksa

Kā izrādās, dāmas, kuras grib sev nodrošināt labu vielmaiņu, ik rītu iesāk ar 2 tējkarotēm ābolu etiķa. Ābolu etiķi iegūst ābolu sulas fermentācijas procesā. Taukus sadedzinošo efektu nodrošina etiķskābes kombinācija ar augļu pektīniem. Pepsīns un sālsskābe ir ļoti svarīgi komponenti barības sagremošanai, to deficīts izraisa gremošanas sistēmas kūtrumu, pūšanas un rūgšanas procesu attīstību zarnās, atkritumvielu uzkrāšanos. Ābolu etiķa skābās īpašības kompensē dabīgo skābo gremošanas sulu trūkumu un novērš nevēlamās parādības.

Foto: MEGA/Scanpix

Bišu dzēlieni

Piekopj: Gvineta Paltrova

Aktrise Gvineta Paltrova skaistuma un veselības vārdā brīvprātīgi ļāvusi bitēm sevi sadzelt, tas nav nekas neparasts. Aktrise "The New York Times" atzinusi, ka tā esot tūkstošiem gadu sena, bet arī ļoti sāpīga procedūra. Bišu indē atklātas vismaz 18 aktīvas sastāvdaļas, kam piemīt zināmas farmaceitiskas īpašības. Tomēr indes iedarbības mehānisms līdz galam nav zināms. Gvineta ir pārliecināta, ka šī terapija, ko veic periodiski divas reizes gadā, noteikti ir viņas veselības un enerģijas atslēga.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Daudz seksa!

Piekopj: Miranda Kerra

Kāds ir viņas veselības noslēpums? Viens vārds – daudz seksa. Kā uzsver modele, jo vairāk seksa, jo labāk viņai strādā gremošanas sistēma un pati ir enerģijas pārpilna. Kolīdz seksa trūkst, modele jūtas nogurušāka.

Mūsdienu pētījumi pierāda:

1. Sekss stiprina imūnsistēmu, samazina stresu, hroniskas sāpes;

2. Samazina iespēju saslimt ar prostatas vēzi. Pētījums arī atklāja, ka nav svarīgi, vai vīrietis sasniedz kulmināciju, - galvenais ir ar seksu nodarboties pēc iespējas biežāk;

3. Uzlabo kardiovaskulārās sistēmas darbību;

3. Veicina labāku miegu;

4. Ikreiz, sasniedzot orgasmu, cilvēka ķermenī pieaug hormona dehidroepiandrosterona (DHEA) līmenis. Tas tiek saistīts ar veselīgas ādas un audu saglabāšanos;

5. Kognitīvo spēju uzlabošanās. Pēc orgasma smadzenēm pieplūst milzīgs daudzums asiņu un skābekļa. Orgasma laikā aktivizējas apmēram 80 smadzeņu centri.

Cerams, arī tu smēlies ideju savas veselības un skaistuma noslēpumiem!

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu