Plašais ugunsgrēks pie Rumbulas ierobežots, satiksme daļēji atjaunota

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Tereško

Plašais ugunsgrēks, kas šorīt izcēlās angāra tipa ēkā pie Rumbulas, ir ierobežots, bet satiksme Maskavas ielā ir daļēji atjaunota.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece, plkst.7.07 šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku izdevās lokalizēt. Kopējā degšanas platība bija 5480 kvadrātmetri. Ugunsdzēsēji-glābēji patlaban turpina strādāt notikuma vietā, lai ugunsgrēku pilnībā likvidētu.

Satiksme Maskavas ielā pie Rumbulas ir daļēji atjaunota. Virzienā uz Rīgas centru tā notiek pa visām trim joslām, bet virzienā no Rīgas centra uz Salaspili - pa vienu no trim joslām, informēja Valsts policijā.

Satiksmes ierobežojumu dēļ var kavēties 15., 18. un 31.maršruta autobusi.

Kā ziņots, plkst.3.48 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Maskavas ielu Rīgā, kur bija redzami dūmi. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka lielā platībā ar atklātu liesmu deg angāra tipa ēka.

Lai šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku likvidētu, notikuma vietā strādāja 45 ugunsdzēsēji-glābēji, kā arī bija slēgta satiksme būtiskā Maskavas ielas posmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu