10 stundas jūrā: Horvātijas ūdeņos izglābj no kruīza kuģa izkritušu sievieti (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Sestdien Adrijas jūrā nepilnu simts kilometru attālumā no krasta iekrita 46 gadus veca Lielbritānijas pilsone. Sieviete tika izglābta pēc desmit ūdenī aizvadītām stundām, ziņo raidorganizācija BBC.

Sieviete, ko vietējie mediji identificējuši kā Keju Longstafu, no kuģa izkrita ap pusnakti. 

"Es biju ūdenī desmit stundas, un šie brīnišķīgie vīri mani izglāba," par krasta apsardzi, kas viņai devās palīgā, sacīja izglābtā sieviete.

Sievieti pēc izglābšanas nekavējoties nogādāja slimnīcā.

Krasta apsardzes patruļkuģa kapteinis Lovro Oreskovičs sacīja, ka "pārgurusī" sieviete tika atrasta svētdien. "Mēs ļoti priecājamies, ka varējām izglābt cilvēka dzīvību," viņš teica.

Glābējiem bija pieejams novērošanas kameru ieraksts, kurā bija redzams brīdis, kad Longstafa iekrita ūdenī. Tā kā glābējiem bija zināms incidenta laiks un "Norwegian Star" kruīza kuģa atrašanās vieta, viņi spēja noteikt sievietes atrašanās vietu.

Uzņēmums "Norwegian Cruise Line" apstiprināja, ka kuģī, kas kursēja no Vargarolas uz Venēciju, pār bortu pārkritusi pasažiere. 

"Mēs ar prieku informējam, ka pasažiere tika atrasta dzīva, ir stabilā stāvoklī un Horvātijā nogādāta krastā, lai sniegtu tālāku medicīnisko palīdzību. Mēs priecājamies, ka Lielbritānijas iedzīvotāja tagad ir drošībā un drīz varēs atgriezties pie draugiem un ģimenes," teikts kompānijas paziņojumā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu