Ūdrītis, Gupalo, Zaļupe u.c. pulcējas mūziķu nometnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Balodis-Ūdris un citi mūziķi fonda "Līdzskaņa" nometnē
Rolands Balodis-Ūdris un citi mūziķi fonda "Līdzskaņa" nometnē Foto: Fonds "Līdzskaņa"

Pagājušonedēļ vairāki sabiedrībā pazīstami mūziķi pulcējās “Fonda Līdzskaņa” radošajā nometnē, lai radītu jaunu mūziku, jaunus mākslas darbus. Aplūko foto! 

Skaņdarbu radīšanā vienojās nupat mūziķu gaitas uzsākušie un arī ar pieredzi bagātie mākslinieki. Savu muzikālo artavu dziesmu tapšanā devuši tādi mūziķi kā Katrīna Dimanta, Kristīne Pāže, Didzis Bardo, Atis Zviedris, Rihards Zaļupe, Katrīna Gupalo, Andrejs Osokins, Vita Baļčunaite, Rolands Balodis-Ūdris, Ilona Balode-Ūdre, Edgars Rakovskis un citi. 

“Fonda Līdzskaņa” radošā nometne ir arī būtiska mūziķu tikšanās vieta, kurā ne tikai dalīties radīšanas priekā un pieredzē, bet arī vienkārši būt kopā. Tā ir iespēja muzicēt arī tiem mūziķiem, kuri dažādu iemeslu dēļ to šobrīd aktīvi nevar darīt. 

Mūziķi nometnē gūtās emocijas, pārdomas un ainavisko vidi atspoguļo ne tikai skaņdarbos, bet arī gleznās, kas pēcāk tiks reproducētas uz krūzītēm un citiem suvenīriem, kurus varēs iegādāties fonda e-veikalā.

Par “Fondu Līdzskaņa”

“Fonds Līdzskaņa” atbalsta mūziķus, kuri devuši ievērojamu ieguldījumu Latvijas kultūras dzīvē, bet šobrīd dažādu iemeslu dēļ vairs nevar aktīvi darboties mūzikas nozarē. Fonds sniedz gan finansiālu atbalstu veselības un sadzīvisku problēmu pārvarēšanai, gan piedāvā praktisku palīdzību, lai uzlabotu ikdienas apstākļus vai aktualizētu viņa radošo darbību.

Vairāk par fondu šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu