Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, kas tevi gaida šodien! Horoskops pirmdienai, 20. augustam.

AUNS Neapdomība un pārsteidzība var kļūt par tavu klupšanas akmeni. Neradi sev liekus sarežģījumus, proti, centies nopietnās lietas darīt secīgi un pārdomāti. Saskarsmē ar mīļoto atturies no uzstājības.

VĒRSIS Neļauj apkārtējiem piesavināties tavus nopelnus, tomēr aizstāvi savas intereses taktiski, nelietojot necenzētus izteicienus, agresiju. Vakarā kopā ar mīļoto aizej iedzert kādu kokteiļa glāzi.

DVĪŅI Darba lietās var valdīt nemiers, zināmas haoss. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu kārtot nekustamā īpašuma jautājumus. Pēcpusdienā labāk padosies individuāls darbs. Mājās tevi gaida pārsteigums.

VĒZIS Tev vajadzēs nedaudz vairāk laika nekā ierasts, lai iejustos atpakaļ darba tempā, taču, līdzko tas būs izdarīts, paveiksi patiesi daudz. Zīmīga diena Vēžiem, kuri saistīti ar celtniecību un tūrisma jomu.

LAUVA Zvaigznes iesaka atturēties no pārrunām ar priekšniecību, jo šodien tava rīcība var kļūt patiesi spontāna, neprognozējama. Neļauj sakāpinātajām emocijām radīt paliekošas sekas karjeras lietās.

JAUNAVA Var rasties zināmi uztraukumi par materiālo stabilitāti, taču zvaigznes rāda, ka bailes, visticamāk, būs nepamatotas. Mazāk domā par negācijām un vairāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem.

SVARI Tu lieliski tiksi galā ar lietišķajiem jautājumiem, pratīsi vest pārrunas un panākt sev vēlamu rezultātu. Darba lietās, kā var noprast, smaidīs veiksme, turpretim privātajā dzīvē iespējamas nesaskaņas.

SKORPIONS Centies nebūt tik konservatīvs, mazāk domā par neizdošanos, nenoraidi potenciāli ienesīgus priekšlikumus. Jo vairāk tu ticēsi panākumiem un sev, jo ātrāk sasniegsi cerētos rezultātus.

STRĒLNIEKS Nestrīdieties par sīkumiem un nebojājiet attiecības ar līdzcilvēkiem. Ja domājat, ka kolēģi ir neprašas, tad pārbaudiet pats savu darbu, nav izslēgts, ka atradīsiet vairākas paviršības kļūdas.

MEŽĀZIS Tavas domas galvenokārt būs vērstas ģimenes labklājības veicināšanas virzienā. Savā rīcībā būsi pašaizliedzīgs, taču vienlaikus mērķtiecīgs un neatlaidīgs. Labāk sapratīsies ar gados vecākiem.

ŪDENSVĪRS Nedēļu sāksi uz optimistiskas nots. Šodien būsi noskaņots sabiedriskām lietām, radošiem aizsākumiem. Tavs dzīvesprieks un humora izjūta piesaistīs ne viena vien līdzcilvēka skatienus.

ZIVIS Paredzētajiem darbiem vislabāk spēsi koncentrēties, esot vienatnē. Visticamāk, pārcilāsi nākotnes plānus, apsvērsi tālākās izglītības, profesionālās izaugsmes iespējas. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu