Daft Punk "Human After All" (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Franču robotizētais elektroniskās mūzikas duets Daft Punk pēc četru gadu pauzes laiž klajā jaunu albumu, kurā tikai apliecina, ka ir "galu galā tikai cilvēki".

Daft Punk "Human After All"

(Virgin)

6/12

Kāds mūzikas kritiķis jauno projekta Daft Punk ierakstu jau paspējis komentēt šādi: "Labākajā gadījumā šo plati var klausīties aerobikas nodarbībās, ja nav nekā labāka pa rokai." No vienas puses var piekrist šādam apgalvojumam, viens no galvenajiem iemesliem - albums ir sasteigts (ierakstīts divās nedēļās) un izklausās nepabeigts. Tā vien gribētos to ielikt atpakaļ krāsnī, lai izcepas līdz galam.

Jaunās plates interesantais nosaukums "Human After All" saistīts ar vīru kosmiskajiem tērpiem, jau savas darbības sākumā Daft Punk mēģināja pārliecināt klausītājus, ka viņi ir roboti un nāk no citas planētas. Atgādināšu, ka grupas iepriekšējais albums "Discovery" tika izdots 2001. gadā, to vēlāk papildināja izdotais lieliskais animētais DVD "Interstella".

Diemžēl jaunajā platē mākslinieki kļuvuši smagnējāki, daudz primitīvāki - viens motīvs vai frāze atkārtojas pārlieku ilgi, neļaujot klausītājam uzelpot no griezīgajām sintezatoru skaņām. Plates divas labākās kompozīcijas, manuprāt, ir pirmā "Human After All", kas tomēr varēja būt nedaudz īsāka, un pēdējā - "Emotion", kas ir lirisks elektronisks treks. "Robot Rock" sākas ar skaņu semplu (varbūt vienkārši līdzīgu) no Prince mūzikas filmai "Betmens".

Vājākais no Daft Punk trijiem studijas albumiem.

Izdošanas datums 14.03.2005.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu