“Netflix” mierina skatītājus: reklāmas ieviest nav paredzēts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV video straumēšanas uzņēmums “Netflix” mierinājis vairākus satrauktus skatītājus – reklāmas video straumēšanas pakalpojumā ieviest nav plānots, vēsta “CNN Tech”.

Satraukums radies pēc tam, kad vairāki “Netflix” lietotāji sociālajos tīklos ziņojuši, ka starp seriālu sērijām vai filmām viņiem bijis jāskatās reklāmas.

“Netflix” pārstāvji skaidrojuši, ka uzņēmums neplānojot ieviest reklāmas, bet gan pagājušajā nedēļā sācis izmēģinājumu ar promocijas video piedāvāšanu saviem skatītājiem. Ar šo video palīdzību “Netflix” plāno piedāvāt ieteikumus skatītājiem.

Uzņēmuma pārstāvji arī uzsver, ka šos promocijas video ir iespējams izlaist, ja skatītāju tie neinteresē.

Vairāki “Netflix” lietotāji sociālajā tīklā “Reddit” gan rakstījuši, ka viņiem neesot piedāvāta iespēja šos video izlaist.

Vairāki pakalpojuma lietotāji arī piedraudējuši pamest “Netflix”, ja tas ieviesīs reklāmas.

“Netflix” pārstāvji norāda, ka šis izmēģinājums nekādā veidā nav uzskatāms par gatavošanos reklāmu ieviešanai video straumēšanas pakalpojumā.

Uzņēmums katru gadu veic vairākus šādus izmēģinājumus, tomēr lielākā daļa no tiem vēlāk netiek ieviesta.

“Nettflix” visā pasaulē ir aptuveni 130 miljoni skatītāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu