OST - Philip Glass "Hours" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nebūdams ļoti liels amerikāņu komponista - minimālista Filipa Glāsa (Philip Glass) mūzikas cienītājs, skatoties filmu, pieķēru sevi pie domas, ka "Hours" skaņu celiņš ir tiešām izdevies, par to pārliecinājos vēlāk, klausoties komponista mūziku atsevišķi.

OST - Philip Glass "Hours"  

(Nonesuch)

8/12

Kaut arī Glāss radījis mūziku speciāli filmas vajadzībām, tā izklausās pietiekoši daudzveidīgi un krāsaini atšķirībā no daudziem Holivudas vienas tēmas skaņu celiņiem.

"Stundu" mūzikas skanējumu pārsvarā veido tikai klavieres, ko spēlē Maikls Rīsmans (Michael Riesman), un stīgu instrumenti - Londonas Studijas orķestris un The Lyric Quartet. Komponista mūzika ir atmosfēriska un nedaudz melanholiska, kas, iespējams, arī ir lielākais ieraksta pluss. Vietām komponistam, manuprāt, varētu pārmest muzikālās dramaturģijas trūkumu, tomēr kopumā albums ir izdevies, īpaši ja mūziku izdodas baudīt kopā ar kino.

OST - Philip Glass "Hours"
OST - Philip Glass "Hours" Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums: 01.03.2003.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu