Latvijas Televīzijas veido jaunu seriālu "Divi vienā"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Seriāls "Divi vienā"
Seriāls "Divi vienā" Foto: Jānis Deinats

Sākot no 4. septembra Latvijas Televīzija skatītājiem piedāvās jaunu seriālu "Divi vienā", informē Latvijas Televīzijā.

Patlaban norit jaunā seriāla filmēšana. Seriālā būs redzami pašmāju aktieri, un tā režisore ir Inta Gorodecka, kura veidojusi arī LTV seriālu "Neprāta cena" un seriālu "Saplēstā krūze". Seriālu "Divi vienā" trīs reizes nedēļā - no otrdienas līdz ceturtdienai - varēs vērot LTV1 ēterā plkst.20.

"Divi vienā" stāsta centrā būs divas ģimenes - Krūmiņu un Abuladžu. Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai "nocēlusi", draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība - abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārcēlusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris - Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens otrā rada interesi.

Seriāla stāsta idejas autore ir Gorodecka. Viņa atzīst, ka ideja atnākusi viegli un stāsta attīstība problēmas nesagādā. Pie scenārija strādā arī Guna Kalniņa un Ivars Lūsis. Dialogu autors ir aktieris un dramaturgs Artūrs Dīcis.

Seriālā galvenās lomas atveidos Lāsma Kugrēna, Indra Briķe, Jakovs Rafalsons, Līga Zeļģe un Ģirts Liuzniks. Jaunajā seriālā būs redzami arī aktieri Mārtiņš Egliens, Dana Lāce-Avotiņa, Inga Alsiņa, Regīna Devīte, Veronika Plotņikova un citi. Seriālā filmējas arī Ģirta Liuznika dēls Everts un aktrises Lienes Sebres meita Emīlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu