Porziņģa bijušais komandas biedrs Dženingss karjeru turpinās Krievijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brendons Dženingss
Brendons Dženingss Foto: AP/LETA

Saspēles vadītājs Brendons Dženingss, kurš aizpagājušajā sezonā bija latviešu talanta Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks", karjeru turpinās VTB Vienotās līgas vienībā Sanktpēterburgas "Zeņit", vēsta klubs.

Pašlaik 28 gadus vecais Dženingss aizvadīto sezonu iesāka Ķīnas vienībā Šaņsji "Fenjiu", kuras sastāvā vidēji mačā guva 27,8 punktus, izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu, veica 6,8 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,7 bumbas.

Decembrī šķīrās viņa un Šaņsji vienības ceļi, bet februārī viņš papildināja NBA Attīstības līgas komandas Viskonsīnas "Herd" rindas. Mēnesi vēlāk viņš nonāca Milvoki "Bucks" komandā, kuras sastāvā 14 regulārā čempionāta spēlēs caurmērā guva 5,2 punktus, izcīnīja 2,2 atlēkušās bumbas un veica 3,1 rezultatīvu piespēli.

Dženingss Ņujorkas klubā 2016./2017.gada sezonā aizvadīja 58 spēlēs, vidēji gūstot 8,6 punktus, kā arī veicot 4,9 rezultatīvas piespēles.

"Knicks" vienībā Dženingss bija rezervists, mainot pamata saspēles vadītāju Deriku Rouzu, taču šāda loma viņu neapmierināja, tāpēc spēlētājs lūdza klubu, lai viņš tiktu ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā. "Knicks" tam piekrita, tāpēc Dženingss sezonu noslēdza Vašingtonas "Wizards" komandā.

Tomēr arī ASV galvaspilsētas vienībā viņš īsti neiejutās, jo tur ieguva vēl mazāku spēles laiku, 23 spēlēs vidēji mačā gūstot tikai 3,5 punktus.

NBA viņš pārstāvēja arī Orlando "Magic" un Detroitas "Pistons" komandas, bet profesionāļa karjeras pirmsākumos Dženingss 2008./2009.gada sezonā spēlēja Eiropā, Itālijas vienībā Romas "Lottomatica".

"Zeņit" aizvadītajā sezonā Vienotajā līgā izcīnīja trešo vietu un gaidāmajā sezonā spēlēs ULEB Eirokausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu