Bijušais Mančestras "United" futbolists: Mourinju tiks atlaists līdz Ziemassvētkiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: AFP/LETA

Pavisam nesen sākās Anglijas futbola premjerlīgas čempionāts, aizvadītas divas spēļu kārtas. Titulētais Mančestras "United" klubs jauno sezonu sācis ar uzvaru un zaudējumu. Kādreizējais šīs komandas spēlētājs Lī Šarps uzskata, ka galvenais treneris Žuzē Mourinju tiks atbrīvots no amata līdz Ziemassvētkiem. 

Svētdien "United" vienība pretinieku laukumā ar 2:3 (1:3) zaudēja Braitonas un Houvas "Albion", piedzīvojot pirmo zaudējumu šosezon.

"Lēšu, ka Mourinju tiks atbrīvots līdz Ziemassvētkiem. Ja viņš turpinās žēloties, tad cilvēki teiks, ka tāda attieksme uzvaras neatnesīs, tāpēc viņš jānomaina," "Sky Sports" sacīja Šarps. 

Šobrīd 47 gadus vecais Šarps, kurš karjeras laikā spēlēja pussarga pozīcijā, Mančestras komandu pārstāvēja laikā no 1988. līdz 1996. gadam. 

"Pēdējo sezonu laikā mediji un līdzjutēji Mourinju pieminējuši ar negatīvu toni," norādīja Šarps. "Viņš sūdzas par nepieciešamo spēlētāju trūkumu. Viņš visus ignorē. Izskatās apnicīgi, un tas atspoguļojas komandas rezultātos. Viņš spēlē negatīvu lomu."

Teju pirms katras sezonas Mourinju kluba vadībai norādījis uz nepieciešamību pastiprināt sastāvu, lai gan uz papīra Mančestras "United" izskatās ļoti solīdi. 

"Neredzu, ka komanda spēlētu ātru futbolu un labi kustinātu bumbu. Žuzē ir pietiekami daudz varianti uzbrukumā. Kauns, kā viņš grib spēlēt. Iepriekšējā sezonā pret Mančestras "City" tas nestrādāja, jāmācās no kļūdām un jāmaina taktika. Jāmainās pašam Mourinju, bet viņš ir pārāk spītīgs, lai mainītu savu pieeju," sacīja Šarps.

Mourinju "United" vada kopš 2016. gada.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu