Balcers: vēlos pēc iespējas labāk sagatavoties, lai iekļūtu "Sharks" sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Rūdolfs Balcers vēlas pēc iespējas labāk sagatavoties gaidāmajai sezonai, lai iekļūtu Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" sastāvā, atzīst Latvijas hokeja uzbrucējs.

Pērn vasarā Balcers noslēdza trīs gadu debitanta līgumu ar "Sharks" komandu, taču pagājušajā sezonā latviešu hokejists spēlēja vienības fārmklubā Sanhosē "Barracuda", debitējot Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Pašlaik 21 gadu vecais Balcers pagājušajā sezonā vairākas reizes tika izsaukts uz "Sharks" komandu, tomēr debiju NHL vēl nepiedzīvoja. Latvijas hokejists cer, ka viņam tas izdosies gaidāmajā sezonā.

"Vēlos ierasties treniņnometnē pēc iespējas labāk sagatavojies, lai man būtu labas izredzes iekļūt "Sharks" sastāvā. Ja neiekļūšu lielajā klubā, vēlos aizvadīt ļoti labu sezonu AHL, kas būtu labāka par iepriekšējo," intervijā "Barracuda" mājaslapā citēts Balcers.

Pagājušajā sezonā AHL regulārajā čempionātā "Barracuda" rindās 67 mačos Balcers guva 23 vārtus un veica 25 rezultatīvas piespēles. Ar 48 punktiem latviešu uzbrucējs bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs komandā, kā arī tika atzīts par "Barracuda" sezonas labāko debitantu.

"Vēlos būt stabils un progresēt katru dienu. Es mostos agri, dodos uz zāli, pēc tam dažas stundas atpūšos un tad atkal dodos uz zāli. Pārsvarā trenējos zālē, bet nesen sāku atkal slidot," savu vasaras treniņu ikdienu nedaudz ieskicēja Balcers.

Šogad pavasarī Balcers debitēja Latvijas valstsvienības sastāvā, pārstāvot komandu Dānijā aizvadītajā pasaules čempionātā, kurā izlase izcīnīja augsto 8. vietu. Turnīra 8 mačos Balcers guva 4 vārtus un atdeva 2 rezultatīvas piespēles, sakrājot 6 punktus, kas bija labākais rādītājs valstsvienībā. 

Latvijas hokejistam tika vaicāts, kas bija pats patīkamākais, spēlējot pasaules čempionātā? "Vēl spēlēt hokeju. "Play-off" skrējiens ar "Barracuda" bija īss diemžēl, tāpēc bija patīkami spēlēt vēl mazliet. Tāpat arī patika spēlēšana pret spēcīgiem spēlētājiem un komandām. Var daudz mācīties no šādiem turnīriem."

 

Kopā uzvārās, kopa zaudējumos ?? paldies faniem! #kopāspēks

A post shared by Rudolfs Balcers (@rudolfsbalcers) on

AHL sezona "Barracuda" komandai sāksies 5. oktobrī, savukārt "Sharks" vienība NHL regulāro čempionātu uzsāks 3. oktobrī. Tiesa, septembrī paredzētas NHL pirmssezonas pārbaudes spēles, kurās Latvijas hokeja fani var cerēt redzēt laukumā ejam arī Balceru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu