Grigulei piesūcas ērce, Kubasova paliek bez elektrības - slavenības izaicina dzīvot laukos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kādas briesmas sevī iemieso tradicionālie vasaras prieki laukos? Latvijas slavenības, viedokļu līderi un populāri blogeri to izbaudīja uz savas ādas, dodoties divu dienu pārgājienā-piedzīvojumā uz Madonas rajona Ērgļiem, piedaloties #baltachallenge.

Komandā bija populārais dziedātājs Markus Riva, skaistumkonkursa “Miss Europe 2017” uzvarētāja un ceļojumu blogere Diāna Kubasova, modes blogeri Agnija Grigule un Deniss Ševeļovs, kustības “Body positive” līdere Latvijā, platformas morethansize.com veidotāja Indra Salceviča, TV šovu vadītājs Mārtiņš Kapzems un pasākumu rīkotājs Gusts Ošmucnieks.

Viņi devās pārgājienā uz mežu, pārvarēja ūdens šķēršļus, brauca ar apvidus automašīnām, kā arī izmēģināja vēl nepiedzīvotas aktivitātes – ķēra zivis, taisīja sieru, tecināja kandžu un pat slauca kazu.

Adrenalīna devu nodrošināja dažādas grūtības pakāpes trases “Braku” parkā – piedzīvojumu meklētāji sacentās veiklībā, mēģinot noiet trošu ceļus augstu kokos.

Savukārt pati autentiskākā un neaizmirstamākā pieredze no lielpilsētas civilizācijas aizbēgušajai komandai bija nakšņošana muižā bez elektrības. 

Slavenības atzīst: lai arī nācies saskarties ar ekstremālām situācijām, brauciens izdevies lielisks, pateicoties kompānijai un pieturas punktiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu