Vai pieņemsim darbā Rīgas saraksta līderi Jutu Strīķi no JKP? (6)

Mārtiņš Daugulis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vēlēšanas vairs nav aiz kalniem, un partiju sacensības kļūst sīvākas. Tāpēc katru pirmdienu un trešdienu līdz vēlēšanām tiešraidē TVNET iztaujājam partiju sarakstu līderus  - gluži kā pieņemot darbā.

Jaunā konservatīvā partija izceļas ar atšķirīgi noformētu programmu - atbildības jomām, kas sadalītas konkrētiem cilvēkiem. Tāpat vērā ņemama ir partijas komunikācija ar vēlētāju, izmantojot sociālos tīklus. Pāri visam, protams, partijas vēstījums - cīņa ar korupciju. Partijas Rīgas saraksta līdere Juta Strīķe partijas programmā figurē kā atbildīgā persona par tieslietu un iekšlietu nozarēm, taču tiešraidē ir gatava atbildēt arī par citiem partijas programmas jautājumiem.

Līdzās programmas uzstādījumiem un cik reāli tos sasniegt, tiešraidē saruna arī par Strīķes aicinājumu atkāpties Ministru prezidentam Mārim Kučinskim, kāda informācija ir viņas rīcībā, tās izcelsme un ko vēl vēlētājiem gaidīt no Jaunās konservatīvā partijas līdz vēlēšanām. Protams, arī par partijas šā brīža iecerēm un iespējamo scenāriju izvērtējumu pēc vēlēšanām valdības veidošanas kontekstā.

TVNET tiešraides “Esi priekšnieks - iztaujā kandidātu!” nozīmīga sastāvdaļa ir skatītāju jautājumi. Aicinājums tos iesūtīt sociālajos tīklos, liekot #EsiPrieksnieks, kā arī uz epastu EsiPrieksnieks@co.tvnet.lv

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu