Apartamenti, no kuriem gājiena attālumā sasniedzama likteņupe Daugava

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Daugava ir viens no mūsu nacionālajiem simboliem, par ko var lasīt dažādās teikās un saklausīt dziesmās. Runā, ka, dzīvojot šīs likteņupes krastos, cilvēks gūst enerģiju un tajā pašā laikā – harmoniju. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot divus pārdošanā esošus dzīvokļus pilsētās, kurām cauri tek Daugava, – Ogrē un Salaspilī.

Gaišs dzīvoklis jaunajā projektā Ogrē

Iegādājoties īpašumu Ogrē, būs iespēja baudīt ne vien teiksmām apvīto Daugavu un skaisto Ogres upi, bet arī Zilo kalnu dabas parku. Pārdošanā esošais dzīvoklis atrodas pilsētas centrālajā daļā, kur blakus ir bērnudārzi, skolas, veikali, kafejnīcas, poliklīnika, kā arī aktīvās atpūtas iespējas.

Foto: city24.lv

Trīs istabu apartamenti jaunajā projektā Mednieku ielā sevī ietver divas guļamistabas, viesistabu ar virtuvi un vannas istabu. Pagalmā ir personīga autostāvvieta, savukārt bēniņos – noliktavas telpa. Dzīvokļa interjers veidots tā, lai šeit omulīgi justos ģimene ar bērniem. Ņemot vērā, ka ēku apsaimnieko privātais namu apsaimniekošanas uzņēmums, komunālie pakalpojumi ir ievērojami lētāki nekā citur Ogrē. Apskati dzīvokli!

Foto: city24.lv

Divlīmeņu dzīvoklis jaunajā projektā Salaspilī

Vien 18 kilometru attālumā no galvaspilsētas centra – Salaspilī – pārdošanā nonākuši plaši divlīmeņu apartamenti jaunajā projektā. Dzīvojot šeit, jaunie saimnieki novērtēs moderno pludmali, Nacionālo botānisko dārzu, Doles salu, kā arī Rīgas tuvumu. Arī šī mājokļa lokācijas vieta ir tuvu bērnudārziem, skolām, veikaliem, kafejnīcām un sporta kompleksam.

Foto: city24.lv

Dzīvokļa kopējā platība ir 137,2 kvadrātmetri, kuros ietilpst piecas izolētas istabas, divas vannas istabas, garderobe. Tas ir pilnībā mēbelēts un gatavs dzīvošanai. Šī dzīvesvieta piemērota lielākai ģimenei, jo mājokļa platība un plānojums atbilst privātmājas standartiem. Apskati dzīvokli!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu