Arī nākamajā sezonā Pasaules boksa supersērijā būs Brieža svara kategorija (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Arī nākamajā sezonā Pasaules boksa supersērijā būs pirmā smagā svara kategorija, kur savas cīņas ierasti aizvada arī Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, otrdien paziņoja sacensību rīkotāji.

Iepriekš supersērijas organizatori bija paziņojuši, ka cīņas notiks visvieglākajā svara kategorijā (līdz 53,5 kilogramiem) un otrajā vieglajā svarā (līdz 63,5 kilogramiem).

Pirmās smagā svara kategorijas dalībnieki tiks nosaukti vēlāk šonedēļ, turklāt netiek izslēgts, ka starp dalībniekiem būs arī Briedis, kurš pagājušās sezonas supersērijas turnīrā pusfinālā piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam.

Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Sputnik/LETA

Pēcāk Usiks finālā pieveica arī krievu Muratu Gasijevu, kļūstot par pirmā turnīra uzvarētāju un arī absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā. Ukraiņa īpašumā pašlaik ir Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas.

Pirmajā supersērijas sezonā bokseri spēkojās divās svara kategorijās - pirmā smagā svara (līdz 90,7 kilogramiem) un supervidējā svara (līdz 86,2 kilogramiem).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu