Ja ir nauda, tagad var iegādāties Betmobili

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tiešsaistes tirgotavā Craigslist pirms neilga laika ievietots Betmobiļa Tumbler pārdošanas sludinājums. 

Jāpiebilst gan, ka tas nav oriģinālais filmēšanā izmantotais auto, bet gan tā dēvētā replika ar vairākiem oglekļa šķiedras aksesuāriem ārējā noformējumā un pēc izstrādātāju domām noderīgiem aksesuāriem salonā.

Craigslist

Tumbler kopija būtībā ir cauruļu rāmis, kam piestiprināta no dažādiem materiāliem izgatavota virsbūve. Tā piedevām klāta ar īpašu polimēru, kas pasargā no skrāpējumiem. Braucamajam ir Chevrolet aizmugurējā ass un tas ir apgādāts ar 5,7 litru V8 atmosfērisko motoru. Tas strādā pārī ar automātisko transmisiju un piedzen aizmugurējos riteņus, kuru augstums ir 44 collas. Lai braukšana būtu komfortabla, mašīnai ir amortizatori aizmugurē. Hidrauliskās bremzes gādā, lai monstru varētu apstādināt. Maksimālais ātrums ir ap 150 kilometriem stundā.

Foto: newyork.craigslist.org

Bez tā Tumbler ir multimediju sistēma ar Bluetooth atbalstu, astoņi priekšējie lukturi un Betmena logo projektori. Salonā uzstādīti arī četri ekrāni, kuros redzamas bildes no astoņām kamerām, un sporta sēdekļi.

Spēkrata pārdevējs par savu Batmobile Tumbler vēlas 750 000 ASV dolārus, pie tam ikvienam interesentam, kurš vēlas braucamo aplūkot klātienē, vispirms jāpierāda, ka viņa rīcībā ir šādi līdzekļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu