Kā uzņemt amatiera seksa video, lai nebūtu kauns to skatīties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

​Kanje Vests un Parisa Hiltone nav vienīgās slavenības, kuru seksa video ir nākuši gaismā. Internetā tādus var atrast ļoti daudz. Piedāvājums, protams, nav pievienoties slavenībām un izrādīt tos visai pasaulei, bet izveidot erotisku un gaumīgu mājas seksa video versiju – kāpēc ne? Būs vecumdienās, ko atcerēties.

Par to, kā uzņemt skatāmu materiālu, lai pašiem nebūtu kauns un nebūtu pārāk smieklīgi, kas arī principā nav slikts variants, stāsta “Cosmo”.

Kas notiks, ja...

Tu esi dzirdējusi šausminošus stāstiņus par to, kā intīmi seksa video vai fotogrāfijas tiek izsūtītas visiem darba kolēģiem? Vai arī - kā fotogrāfijas "nejauši" nonāk uz galda bosam vai bijušajai skolotājai? Kāds vēl ir pamanījies izmantot šantāžu, lai video nenonāktu internetā, un ticis pie miljona.

Jā, daudz kas ir bijis. Kaut arī tu neesi miljonu mantiniece Hiltone, lai tavs seksa video savāktu miljonu skatījumu desmit minūtēs, tu taču piekritīsi, ka nebūtu pārāk patīkami, ja šāds materiāls būtu redzams publiski, vai ne? Vienkārši ņem vērā, ka tā var gadīties un kāds var to nopludināt. Šī doma vienmēr jāpatur prātā. Protams, seksa laikā nevajag par to domāt, taču esi uzmanīga! 

Neapšaubāmi, nevajag filmēties ar džeku, kuru tu absolūti nepazīsti, labāk izvēlies absolūti uzticamu cilvēku. Atceries, ka jums abiem ir burtiski jādeg par šo ideju! Dari to tikai tad, ja esi pilnīgi pārliecināta, ka to vēlies! 

Atbildi uz dažiem jautājumiem

Ņem vērā, ka mājas video uzņemtajam seksam ir jāatšķiras no ikdienas seksa, kad neviens cits jūs no malas neredz. Tas būs neveiklāk, sarežģītāk un, iespējams, smieklīgāk. Smiekli, kā zināms, pagarina dzīvi, tostarp arī dzimumdzīvi. Lai saprastu, kas jums abiem ir vajadzīgs un ko gribas, mēģiniet atbildēt uz dažiem jautājumiem, tādā veidā sastādot plānu.

  • Vai jūs gribat uzņemt filmu ar sižetu vai tikai seksu?
  • Vai tu būsi filmas galvenā varone, vai iejutīsies kādā tēlā?
  • Kur vēlies video uzņemt? Kaut gan gulta, jāsaka, parasti ir vislabākais variants. Viss atkarīgs no mērķa.
  • Ko tieši vēlies uzņemt: vaginālo seksu, striptīzu vai orālo seksu?
  • Vai vēlies izmantot seksa rotaļlietas?

Protams, ja gribat vienkārši padraiskoties, nav nepieciešams tik nopietni gatavoties, bet, ja ir vēlme radīt šedevru, vajadzēs vairāk pacensties.

Foto: depositphotos.com

Apgaismojums

Pāriesim pie detaļām. Bez laba apgaismojuma labu video uzņemt ir neiespējami.

Šeit daudz kas ir atkarīgs no no tā, kādu rezultātu ceri sagaidīt beigās. Ideāls apgaismojums ir rīta gaisma vai kliedēta. Tāda gaisma parādīs katru detaļu, bet video kvalitāte būs izcila - pat tad, ja filmēsi ar viedtālruni. Ja tev nav iespējas uzņemt video dienas laikā un gribas kaut ko intīmāku, var izmēģināt veco, labo sveču apgaismojumu. Taču ņem vērā, ka viedtārunim tas ir pārbaudījums un uz labu kvalitāti vari tikai cerēt.

No kā tik tiešām ir jāizvairās - no garlaicīgi indīgi dzeltenā apgaismojuma, kas parasti ir visos dzīvokļos. Tāda gaisma sabojās ne tikai rezultātu, bet arī pašu procesu.

Atrodi pareizo rakursu

Kā tu droši vien zini, porno labi izskatās, ja ir uzņemts pareizajā leņķī. Ko tu esi gatava ziedot - baudu vai labu kadru?

Lūk, dažas idejas, kā uzstādīt kameru

Pats izdevīgākais un ērtākais rakurss ir no sāniem. Novieto telefonu tā, lai jūsu ķermeņi būtu redzami pilnā augumā. Šis risinājums ir universāls, kaut nav tendēts uz detaļu parādīšanu.

Izmantojiet divas kameras. Vienu novieto, kā iepriekš minēts, otru tā, lai tuvplānā var redzēt seju vai partnera ģenitālijas.

Otru kameru pat vari turēt rokās, tas būs ļoti intriģējošs kadrs "pirmajā personā".

Drošība

Atvaino, bet par to vienmēr ir jāatceras un sev jāatgādina.

  • Vislabāk būs, ja ierakstītais materiāls būs vienā eksemplārā un pasargāts no pārkopēšanas.
  • Nekādā gadījumā neglabā to Google Drive vai iCloud! Lūdzu.
  • Nevajag failam dot nosaukumu "Mūsu seksa video". Nopietni.
  • Vislabāk, ja fails glabāsies pie viņa, ne tevis.
  • Lai vai ko jūs darītu, kādos stūros un apgaismojumā, galvenais - lai šis process jums sagādā baudu un gandarījumu!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu