Federers: 37 gadus vecam tenisistam neklātos būt "US Open" favorītam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodžers Federers
Rodžers Federers Foto: AP/LETA

Lai arī leģendārais Šveices tenisists Rodžers Federers sevi nepieskaita pie sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra "US Open" favorītiem, viņš noteikti tāds būs. 

Prestižais turnīrs sāksies 27. augustā, bet kvalifikācijas sacensības jau tiek aizvadītas. 

"Ziniet, 37 gadus vecam tenisistam nevajadzētu būt ASV atklātā čempionāta favorītam. Neesmu šajā turnīrā uzvarējis jau 10 gadus, un tas nozīmē, ka neesmu spēlējis pietiekami labi. Tajā pašā laikā "US Open" šobrīd ir mans galvenais mērķis. Pēdējos gados Ņujorkā neesmu bijis īsti gatavs. Tieši tāpēc vēlos būt gatavs gaidāmajām sacensībām par visiem 100 procentiem," izdevumā "Daily Express" citēts Federers. 

Par sacensību galvenajiem favorītiem tiek uzskatīti Rafaels Nadals, Novāks Džokovičs. 

Federers ir pieckārtējs "US Open" uzvarētājs. Pēdējo reizi Ņujorkā viņš triumfēja 2008. gadā. 

"Domāju, ka šīs sezonas izskaņa būs ļoti aizraujoša, jo visi top klases spēlētāji atguvušies no savainojumiem. Patīkami atkal kortā redzēt Novāku. Milošs Raoničs demonstrē lielisku tenisu. Arī Stens Vavrinka, šķiet, izskatās pārliecinoši. To pašu varu teikt par Kei Nišikori. Šie puiši pēdējo deviņu mēnešu laikā mums pietrūka," sacīja Federers. 

Izcilais Šveices tenisists savas karjeras laikā uzvarējis 20 "Grand Slam" turnīros, kas vīriešu tenisā ir visu laiku labākais rādītājs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu