Pabeigti animācijas darbi jaunajai filmai par suņumeiteni Loti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Filma „Lote un pazudušie pūķi”
Filma „Lote un pazudušie pūķi” Foto: publicitātes

Pabeigti animācijas darbi jaunajai filmai par suņumeiteni Loti. Jaunajā filmā „Lote un pazudušie pūķi” viņa aizraujošos piedzīvojumos dosies kopā ar savu mazo māsiņu Rozīti. Filmu kinoteātros visā Latvijā demonstrēs no 4. janvāra.

Izgudrotāju ciemā ierodas zinātnieki Kārlis Jenots un Viktors Vīķis. Viņi piedalīsies sacensībās, lai noskaidrotu, kurš savāks vairāk senu tautasdziesmu. Abu lielākais sapnis ir ierakstīt, kā dzied mītiskais ugunsspļāvējs pūķis. To padzirdējušas, Lote un viņas mazā māšele Rozīte pošas ceļā, un piedzīvojumi var sākties!

Igaunijas un Latvijas kopražojuma filmas „Lote un pazudušie pūķi” režisori ir piedzīvojumus labi zinošie Janno Poldmā un Heiki Ernits. 

Filmu studijas „Rija” producents Vilnis Kalnaellis atklāj, ka galvenie darbi ir pabeigti – Latvijas talantīgie mākslinieki kopā ar Igaunijas studijas „Eesti Joonisfilm” animatoriem ir uzzīmējuši filmu. Tuvākajā laikā trešā Lotes filma tiks ieskaņota, par filmas dialogiem ir atbildīgi Andris Akmentiņš un dziesmu autors Renārs Kaupers, un par tās skaņas kvalitāti rūpēsies Andris Barons.

Kā uzsver producents, studiju veiksmīgas sadarbības rezultātā ir tapušas trīs pilnmetrāžas filmas. Suņumeitenei Lotei šogad aprit 15 gadi, un viņa pozitīvi iedvesmo bērnus un viņu vecākus ne tikai Latvijā un Igaunijā, bet arī vēl vairāk nekā 40 valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu