"Tu esi skaista meitene, bet tā šķirba starp zobiem..." - Lelde Ceriņa bērnībā kaunējusies par savu izskatu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Rīga TV24 raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa nenoliedzami ir viena no daiļākajām pašmāju TV personībām, tomēr viņa visu bērnību cīnījusies ar kompleksiem, kas bija saistīti ar viņas izskatu.

Lelde izdevumam "Ieva" atklāj, ka līdz 15 gadu vecumam viņa kaunējusies par spraugu starp priekšzobiem. Tāpat viņa atminas, ka klasē bija viena no pirmajām, kurai bija brilles. 

"Gan zobu, gan briļļu dēļ saņēmu ļoti daudz kritikas, dzirdēju aizvainojošus izteicienus no vienaudžiem. Tuvinieki mani mierināja, sakot, ka arī Madonnai ir šķirbiņa starp zobiem, vecvecāki uzvēra, ka tā ir mana odziņa, mans īpašais šarms, taču tas mani nemierināja," izdevumā "Ieva" stāsta Ceriņa.

 

@dacebahmann "made with love" sweaters ? #nevissadarbība #betdraudzība (:

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Lelde, kura ir sabiedrības dvēsele, atzīst: bērnībā visām draudzenēm bijuši draugi, bet viņai ne. "Puiši man tiešā tekstā tā arī teica: "Lelde, tu esi skaista meitene, bet tā šķirba starp zobiem..."" - atminas Lelde.  

Šobrīd Lelde var lepoties ar skaistu smaidu, kā arī veiksmīgu karjeru.

Kā zināms, šā gada maijā viņa mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, TV personību Aivi Ceriņu. Pāris apprecējās pēc septiņu gadu draudzības. 

Kāzas notika Dobeles ceriņu dārzā, savukārt ballīte - Mazmežotnes muižā. 

 

jo svinēt ir skaisti! (: ? paldies @lucijarosane !

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu