Trīs īpašumi Pierīgā, kur dzīve šķitīs kā miera osta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Pēdējo gadu laikā cilvēki arvien biežāk par savu mājvietu izvēlas kādu no Pierīgas apdzīvotajām vietām. Un ne velti, jo ikdiena lielpilsētā mēdz nogurdināt, un nemitīgā burzma var krietni pacelt stresa latiņu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis trīs brīnišķīgas privātmājas Ķekavas novadā, kurās baudīt mierpilnu dzīvi.

Īpašums Ķekavas upītes krastā

208 kvadrātmetrus lielā privātmāja atrodas ārkārtīgi skaistā un klusā vietā – Ķekava upītes krastā. Īpašums patiesi rada harmonisku auru, jo blakus gaumīgajam mājoklim ir plašas pļavas, mežs un dīķis. Tuvākos kaimiņus var atrast tikai pus kilometra attālumā. Šeit padomāts arī pie omulīgiem pirts vakaru rituāliem, ko baudīt pie mājas uzceltajā viesu namiņā ar saunu. Apskati īpašumu!

Foto: city24.lv

Mājīga privātmāja Daugavas krastā

Pārdošanā esošā privātmāja Vimbukrogā raisa ļoti omulīgas sajūtas, ko sniedz gan interjers, gan apkārtnes ainava. 1,1 hektāru lielā teritorija atrodas pašā Daugavas krastā, no tās paveras skats uz Nacionālo Daugavas muzeju, kura lokācija ir Doles sala. Šo brīnišķīgo skatu ir iespēja baudīt arī no mājokļa romantiskās verandas. Bez privātmājas teritorijā atrodas garāža divām automašīnām un saimniecības ēka. Apskati privātmāju!

Foto: city24.lv

Skaists mājoklis Baložos

380 kvadrātmetrus plašais mājoklis Baložos tiek pārdots steidzamā kārtā, jo saimniekiem jāmaina dzīvesvieta. Privātmāja ir izlolota un mīlēta, ko var spriest pēc iekoptās teritorijas un elegantā, kvalitatīvā interjera. Mājokļa pagrabstāvā atrodas arī sauna ar atpūtas telpu, kur priecēt savu ķermeni un prātu. Tāpat ir izveidota garāža divām automašīnām. Ideāli piemērota vieta ģimenei ar bērniem, jo tuvumā ir skola, bērnudārzs, veikali, poliklīnika. Apskati mājokli!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu