Palameikai otrā vieta šķēpmešanas sacensībās Polijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Madara Palameika
Madara Palameika Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas šķēpmetēja Madara Palameika trešdien izcīnīja otro vietu vieglatlētikas sacensībās Polijā, bet 400 metru sprinteris Jānis Leitis ierindojās piektajā vietā.

Palameika labākajā mēģinājumā šķēpu meta 61,07 metrus tālu, kas bija otrs rezultāts trīs dalībnieču konkurencē.

Uzvaru ar 61,50 metrus tālu metienu svinēja slovēniete Martina Rateja, bet trešajā vietā ierindojās poliete Marija Andrejčika, kura šķēpu raidīja 53,59 metrus tālu.

Pagājušajā nedēļā Latvijas rekordiste Palameika ieņēma devīto vietu Eiropas čempionātā Berlīnē, kas bija augstākā pozīcija Latvijas sportistu vidū.

Savukārt 400 metru skrējienā vīriem Latvijas rekordists Leitis ar 45,92 sekunžu ātru skrējienu ieņēma piekto pozīciju, kamēr uzvaru astoņu sportistu konkurencē izcīnīja Stīvens Gārdners no Bahamu salām, kurš distanci veica 44,43 sekundēs.

Leitis ir valsts rekordists 400 metru skrējienā, kurš aizvadītajā Eiropas čempionātā pusfinālā skrēja 45,53 sekundēs, trešo reizi savā karjerā labojot Latvijas rekordu.

Leitis ticis ievēlēts Eiropas Vieglatlētikas asociācijas (EAA) Atlētu komitejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu