Ronaldu: Manas karjeras skaistākais vārtu guvums ir pret "Juventus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Imago Sport/Scanpix

Viens no pēdējos desmit gados pasaulē labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu uzskata, ka savas karjeras skaistākos vārtus guvis pret Turīnas "Juventus" komandu, kuru viņš pārstāv, sākot ar šo sezonu. 

"Manā skatījumā savas karjeras skaistākos vārtus esmu guvis pret tieši pret "Juventus" komandu. Kad cilvēki stadionā sāka gavilēt, es pats nodomāju: iespaidīgi. Tas pārsteidza, jo iepriekš manā dzīvē nebija šādu brīžu. Neaizmirstami," izdevumam "Football Italia" atklāja Ronaldu. 

Vārtus "šķērītē" pret "Juventus" viņš guva šogad UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē. Tobrīd 33 gadus vecais Ronaldu pārstāvēja Spānijas grandu Madrides "Real". 

Ronaldu spēles 64. minūtē no aptuveni 12 metru attāluma bumbu Džanluidži Bufona vārtos raidīja «šķērītē», panākot uz rezultātu tablo 2:0. "Real" mačā uzvarēja ar 3:0, bet Ronaldu kontā divi vārtu guvumi. 

"Vai cilvēku ovācijas ietekmēja manu lēmumu pārcelties uz "Juventus"? Kāds saka, ka jā, kāds, ka ne. Varu teikt, ka mazām detaļām galu galā ir liela nozīme. Atklāti sakot, tas, kā Turīnas stadions to uzņēma, mani ietekmēja gan. Diemžēl vārtus guvu pret savu pašreizējo klubu, bet tā jau ir pagātne," pastāstīja Ronaldu. 

Portugāles izlases līderis uz "Juventus" no "Real" komandas pārcēlās šajā vasarā par 117 miljoniem eiro. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu