Basketbolisti Bertāni pastāstīs par saviem mīluļiem - Čipīti un Rokiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns un Dāvis Bertāns
Dairis Bertāns un Dāvis Bertāns Foto: Ekrānuzņēmums

No 1. septembra ierastajā laikā sestdienas rītos plkst. 10:00 pie skatītājiem dosies iemīļotais raidījums "Ķepa uz sirds", kas jau astoto rudeni pēc kārtas būs skatāms Latvijas Televīzijas 1. kanālā. Jauno sezonu raidījums sāks ar ciemošanos pie slavenajiem Latvijas basketbolistiem brāļiem Bertāniem un viņu mīluļiem – suņiem Čipīša un Rokija. 

Tāpat pirmajos raidījumos skatītājiem būs iespēja tikties ar dziedātāju Agnesi Rakovsku un viņas sunīti Kanēli, fotogrāfu Aleksandru Sokolovu un daudzām citām interesantām personībām.

Jaunajā sezonā raidījuma pamatdoma tiks saglabāta nemainīga – informatīvi izklaidējošs raidījums visai ģimenei par dzīvnieku pareizu kopšanu un audzināšanu, speciālistu padomiem un ieteikumiem, kā arī dzīvnieku aizsardzības jautājumiem un daudzām citām aktuālām tēmām. Šīs sezonas raidījumos īpaša uzmanība tiks pievērsta dzīvnieku slimību profilaksei – kā tās konstatēt un novērst un kādas medicīnas iespējas un tehnoloģijas pieejamas, lai mūsu mīluļi pēc iespējas ilgāk saglabātu dzīves kvalitāti un pēc iespējas ilgāk šajā dzīvē būtu ar mums.

“Esmu patiesi pārsteigta un priecīga par daudzajām skatītāju vēstulēm un ieteikumiem raidījumam un mūsu ekspertiem – ārstiem un dzīvnieku uzvedības zinātājiem – mūsu skatītājs faktiski kļūst par raidījuma līdzautoru, palīdzot radošajai komandai ar idejām jauniem sižetiem un stāstiem. Mūsu novērojumi liecina, ka cilvēki ir kļuvuši daudz saprotošāki, izglītotāki un gatavi veltīt vairāk laika saviem mīluļiem – lai viņus pareizi audzinātu, risinātu viņu uzvedības un veselības problēmas. Tāpēc arī jaunajā sezonā īpašu sadaļu raidījumā atvēlēsim dzīvnieku uzvedības problēmu jautājumiem, kur kopā ar labākajiem ekspertiem dosimies pie saviem skatītājiem un viņu mīluļiem, lai palīdzētu tiem labāk saprasties,” atzīmē raidījuma producente Inese Kreicberga.

Pirmajā raidījumā skatītājiem būs ekskluzīva iespēja tikties ar slavenajiem Latvijas basketbolistiem Dairi un Dāvi Bertāniem un viņu mīluļiem suņiem Čipīti un Rokiju, kuri visur ceļo kopā ar saviem saimniekiem.

Tā Čipītis rudenī kopā ar Dairi būs Milānā, bet Dāvis ar Rokiju dosies uz ASV. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu