Nosaukti desmit pelnošākie Holivudas aktieri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džordžs Klūnijs (George Clooney)
Džordžs Klūnijs (George Clooney) Foto: Reuters/ScanPix

Vakar rakstījām par desmit pelnošākajām dāmām Holivudā, nu kārta vīriem. Biznesa žurnāls «Forbes» noskaidrojis, kurš ir šā brīža pelnošākais kinoaktieris pasaulē (dati apkopoti 12 mēnešu laikā no 2017. gada 1. jūnija). Interesanti, ka 1. vietas ieguvējs šogad nav filmējies nevienā lentē.

Šis saraksts parāda atšķirību starp sieviešu un vīriešu atalgojumu kinoindustrijā un citās jomās. Pelnošākā sieviete Skārleta Johansone bija iekasējusi 40,5 miljonus dolāru, toties  pelnošākais vīrietis spējis iekasēt 239 miljonus.

Tātad tas ir neviens cits kā Džordžs Klūnijs (George Clooney). Tiesa, lielākie ieņēmumi ir nevis no filmu biznesa, bet gan no sava tekilas zīmola "Casamigas Tequila" pārdošanas par 700 miljoniem.

Tomēr arī otrās vietas ieguvējs - Dveins «The Rock» Džonsons, pateicoties filmas "Jumanji: Welcome to the Jungle" panākumiem, nopelnījis krietni vairāk nekā Johansone - 124 miljonus. 

3. vietā Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr) ar 81 miljonu.

4. vietā Kriss Hemsvorts (Chris Hemsworth) ar 64,5 miljoniem, bet top5 noslēdz komēdiju un asa sižeta filmu veterāns Džekijs Čans.

Aplūko fotogaleriju ar pelnošāko aktieru top10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu