Bens Afleks cieš no alkohola atkarības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

46 gadus vecais aktieris Bens Afleks pēc šķiršanās no sievas, aktrises Dženiferas Gārneres, manāmi uzdzīvo - pēdējā laikā aktieris manīts kopā ar 22 gadus veco “Playboy” modeli Šaunu Sekstoni, taču tagad aktiera izklaides beigušās rehabilitācijas centrā, kas specializējies atkarību slimību ārstēšanā.

Aktieri atkal iestāties rehabilitācijas centrā pierunāja Gārnere, kura vīrieti arī nogādāja uz ārstniecības iestādi.

Aktrise pirms kāda laika intervijā atklāti pastāstīja, ka Afleks pēc šķiršanās ir sācis nekontrolējami lietot alkoholu, kas ietekmē viņa attiecības ar bērniem. Aktiera stāvoklis “paliekot arvien sliktāks”. Pāris sāka dzīvot šķirti 2017. gadā pēc 10 gadu ilgas laulības, lai gan viņu attiecības joprojām oficiāli nav šķirtas.

Afleks nesen sāka tikties ar “Playboy” modeli, ar kuru tika pieķerts vairākos pasākumos. Pāris dienas pirms iestāšanās rehabilitācijas centrā vīrietis uz savām mājām pasūtīja vairākas kastes ar alu.

Afleks rehabilitācijas centrā ārstējās jau 2001. gadā, kā arī 2017. gada decembrī, pēc tam vēstot, ka ir brīvs no atkarībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu