Viņas mērķis - lielākās krūtis visā valstī! (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Tiekšanās pēc lielākā krūšu apkārtmēra valstī kādam šķiet absurds un sava veida ķermeniska kroplība, tomēr viņai tas ir sapņa piepildījums un rekorda sasniegšana savai pašapziņai par godu. Lai vai kā, skaties, kā izskatās sieviete, kura pretendē uz lielāko krūšu titulu. 

Nikija Valentīna Rosa ir divdesmit sešus gadus veca modele, kura drosmīgi paziņo, ka

pēc 44 000 eiro vērtajiem izdevumiem plastikas operācijām viņa ir lielāko krūšu īpašniece Lielbritānijā, raksta dailymail.co.uk.

 

Had amazing Bank holiday weekend 💋now back on the grind 💅🏼

 

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Nikija pie saviem pirmajiem krūšu implantiem tika, kad viņai bija vien 21 gads un 70B krūšu izmērs.  Jau kā pusaudze Nikija veikusi vairākas, plastikas operācijas, tostarp viņa ir mainījusi sava deguna formu, jo uzskatīja, ka tas ir pārāk liels.

Operācija pēc operācijas, līdz Nikija jau var lepoties ar 75N krūštura izmēru. 

Vai sievietei krūtis ikdienā sagādā neērtības? Nikija neslēpj, ka esot problēmas ar ērtu gulēšanas pozas atrašanu un auto stūrēšanu, bet pārējais nekādi neapgrūtina viņai dzīvi ar šīm lielajām krūtīm. Tāpat viņa arī apzinās, ka ar laiku varētu sākt sāpēt mugura un mainīties stāja. 

 

Of to #Manchester to tun shit up 😈

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Nikija atzīst, ka, jā, viņa ir laimīga, apzinoties, ka viņas krūtis ir vēl lielākas par viņas elka Lolo Ferāri krūtīm, kurai piederēja lielāko krūšu rekords 2000. gadā. 

"Jā, man ir lielākie krūšu implanti un lielākās krūtis visā Lielbritānijā. Un, es esmu laimīga!" atzīst rekordiste. 

 

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

 

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu