Velvere sacensībās Itālijā labo personīgo rekordu 800 metru skrējienā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līga Velvere
Līga Velvere Foto: AFP/LETA

Latvijas skrējēja Līga Velvere ceturtdien starptautiskās vieglatlētikas sacensībās Itālijā laboja personīgo rekordu 800 metru distancē.

Latviešu skrējēja divus stadiona apļus veica divās minūtēs un 0,75 sekundēs, pirms mēneša sasniegto rekordu labojot par 0,10 sekundēm.

Ar savu rezultātu viņa spēcīgā konkurencē ieņēma piekto vietu, uzvaru izcīnot francūzietei Renellei Lamotē, kura distanci veica vienā minūtē un 59,58 sekundēs. Otro vietu izcīnīja britu skrējēja Linsija Šārpa, kura Lamotē zaudēja 0,32 sekundes, bet trešā bija ukrainiete Natālija Priščepa, kura atpalika 0,68 sekundes.

Augusta sākumā notikušajā Eiropas čempionātā Priščepa izcīnīja zeltu, kamēr Lamotē tika pie sudraba godalgas. Savukārt Velvere ieņēma 29.vietu un nekvalificējās pusfinālam. Ceturtdien Itālijā notikušajās sacensībās skrējiens bija ātrāks nekā Eiropas čempionāta finālā, kur Priščepai pietika ar divām minūtēm un 0,38 sekundēm.

Turpat Itālijā Latvijas šķēpmetējs Gatis Čakšs ar 75,63 metru tālu metienu izcīnīja trešo vietu.

Par uzvarētāju kļuva baltkrievs Pāvels Mjaelška, kurš šķēpu meta 79,07 metru tālumā, bet otrais ar 76,30 metriem bija serbs Vedrans Samacs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu