UFC prezidents Makgregoru salīdzina ar Muhamedu Ali un Maiku Taisonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Vaits
Dana Vaits Foto: AP/LETA

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas salīdzinājis ar slavenajiem bokseriem Muhamedu Ali un Maiku Taisonu. 

Vaits izteicies, ka, kopš pirmo reizi saticis 30 gadus veco Makgregoru, zinājis, ka īrs kļūs par cīņas sporta zvaigzni. 

"Viņš ir mans Muhameds Ali un mans Maiks Taisons," izdevumā "The Irish Sun" citēts Vaits. "Cīņas sporta pasaulē viņš ienāca no tās minūtes, kad es pirmo reizi sēdēju ar viņu pie vakariņu galda. Es zināju, ka manā priekšā sēž puisis, kurš kādu dienu kļūs par zvaigzni. Nezināju gan, vai viņš būs spējīgs veiksmīgi cīnīties, uzvarēt un kļūt par čempionu, bet zināju, ka būs zvaigzne."

UFC ringā Makgregors nav devies kopš 2016. gada. 6. oktobrī viņam Lasvegasā "UFC 229" turnīra ietvaros paredzēta tikšanās ar līdz šim neuzvarēto Krievijas MMA sportistu Habibu Nurmagomedovu. 

Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/TASS/Scanpix

Cīņa risināsies "T-Mobile Arena", kuras ietilpība ir 20 000 vietu. 

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis 3 zaudējumus, kamēr Nurmagomedovs vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu