Boksera menedžeris: Ļebedevu interesē cīņa ar Usiku vai Gasijevu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deniss Ļebedevs
Deniss Ļebedevs Foto: Valery Sharifulin/TASS

Krievijas boksera Denisa Ļebedeva menedžeris Vadims Korņilovs atklājis, ka viņa pārstāvis labprāt ringā tiktos ar ukraini Oleksandru Usiku vai savu tautieti Muratu Gasijevu. 

Nesen par Ļebedeva nākamo pretinieku kļuvis turks Hizni Altunkajs, ar kuru aizvadīs cīņu jau 7. septembrī. Pēc šīs cīņas viņš gribētu sacensties ar absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā Usiku vai Gasijevu, kuram 2016. gada decembrī piekāpās. 

"Deniss nav aizvadījis nevienu cīņu vairāk nekā gadu, pat pieļāva domu noslēgt karjeru, bet tomēr izlēma turpināt," "RCC Boxing Promotions" mājas lapā izteicies Korņilovs. "Cīņu piedāvājām daudziem bokseriem, bet pieteicās Altunkajs."

Menedžeris arī atklāja, ka 39 gadus vecajam Ļebedevam tā nebūs atvadu cīņa no boksa. Viņa nākamais mērķis ir tikties ar Usiku vai revanšēties Gasijevam. 

"Deniss pats vēlējās satikties ar Oleksandru Usiku, bet, ja viņš pāries uz citu kategoriju, un tāda situācija šobrīd tiek izskatīta, tad Ļebedevs ir ieinteresēts cīņai arī ar Gasijevu. Viņu iepriekšējā cīņa atstājusi daudz neatbildētu jautājumu. Pēc manām domām un vairāku ekspertu domām, Gasijeva uzvara toreiz nebija viennozīmīga, tāpēc tikai revanša cīņa var noņemt visus neskaidros jautājumus," teica Korņilovs.

31 gadu vecā Usika īpašumā šobrīd ir Muhameda Ali balva un WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī vakantā prestižā žurnāla «Ring» josta. 

Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Savas karjeras laikā Ļebedevs aizvadījis 33 cīņas, izcīnot 30 uzvaras, no kurām 22 ar nokautu. Viņš piedzīvojis zaudējumu pret jau pieminēto Gasijevu un Vācijas pārstāvi Marko Huku, kuru pieveikuši gan Usiks, gan Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu