Stilīgākie rīdzinieki ļaujas naktsdzīvei smalkā burziņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 23. augustā, "Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel" 26. stāvā ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts jaunais "Skyline Bar" koncepts “Elevate Your Senses” jeb latviskojot - “Sajūtu lidojums”. Vakara gaitā viesi tika iepazīstināti ne tikai ar autentiskiem kokteiļiem un Āzijas virtuvi, bet arī piedzīvoja īstenu sajūtu un piecu maņu stimulāciju.

Novērtēt bāra jaunumus bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – airBaltic izpilddirektors Martins Gauss, Riga TV24 personības Aivis un Lelde Ceriņi, fitnesa entuziasti Gints un Juta Valdmaņi, stiliste Iveta Vecmane, aktrise Leonīda Ķestere un daudzi citi.

Atklāšanā viesi tika iepazīstināti ar dažādiem kokteiļiem, kā arī ēdienkarti no Āzijas. 

Pasākuma laikā viesus pārsteidza raibi priekšnesumi – sākot ar kaislīgām dejām un Latvijas hip-hop pionieres Zelmas Jēgeres uzstāšanos līdz viesnīcas šefpavāra meistarklasei. Vakaru noslēdza FLYTIE bārmeņi Linards Grundmanis un Romāns Kovaļenkovs ar iespaidīgu šovu, pēc kura viesi tika aicināti ieņemt deju grīdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu