Krievijā neizpratne: Medvedevs desmit dienas nav rādījies sabiedrībā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scnapix

Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs desmit dienas nav parādījies sabiedrībā, raisot bažas un neizpratni ierēdņu vidū, ziņo izdevums "Projekt". Kremlis uzstāj, ka bažām neesot pamata - Medvedevs guvis sporta traumu un tās dēļ nepiedaloties iepriekš plānotajos pasākumos, norāda RFE/RL.

"Dmitrijs Medvedevs pazudis. Trīs avoti Baltajā namā [Krievijas valdības ēkā - red.] stāsta, ka premjeru neesot redzējuši jau deviņas dienas," ceturtdien rakstīja "Projekt". "Neviens nesaprotot, kas tam par iemeslu. Valdības galva pavisam noteikti nav atvaļinājumā - viņa grafikā ir daudz svarīgu pasākumu, bet tie visi nezināma iemesla dēļ tiek atteikti."

Pēdējoreiz Medvedevs sabiedrībā tika redzēts 14.augustā, kad tikās ar Novosibirskas apriņķa pagaidu gubernatoru.

"Projekt" norāda, ka valdības ierēdņi laikus nesaņemot informāciju par atceltajiem pasākumiem. Šonedēļ vairāki ierēdņi esot pusotru stundu gaidījuši Medvedeva ierašanos uz viņa grafikā iekļautu pasākumu, līdz saņēmuši rīkojumu izklīst.

Kremļa preses dienests norādīja, ka Medvedevs "nekur nav pazudis" un atrodoties Maskavā. "Vienkārši nepiedalās publiskajos pasākumos," sacīja runasvīrs Mihails Bubens.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu