Mančestras "City" īpašnieka radinieks plānojis iegādāties "Liverpool"

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John Sibley/REUTERS

Anglijas futbola klubs "Liverpool" šogad bija noraidījis Mansura bin Zajeda al Nahjana, kurš ir citas Anglijas vienības Mančestras "City" īpašnieks, radinieka piedāvājumu iegādāties Liverpūles vienību.

Liverpūles komandas īpašnieki no "Fenway Sports Group" (FSG) esot saņēmuši aptuveni 2,57 miljardu dolāru (aptuveni 2,27 miljardi eiro) piedāvājumu iegādāties klubu no "City" īpašnieka brālēna Kaleda bin Zajeda al Nahjana. Pirmoreiz viņš šādu piedāvājumu izteica 2017.gada beigās, bet pēc tam šā gada sākumā sekoja vēl viens piedāvājums.

Pēc britu mediju paustās informācijas Kaleds bin Zajeds al Nahjans kluba iegādē būtu tērējis lielāko daļu no piedāvātās summas, kamēr pārējo maksātu investori no Ķīnas.

"Liverpool" gan šādu piedāvājumu noraidīja, sakot, ka klubs nav pārdošanā, taču vienības īpašnieki ir gatavi sadarboties, ja tiks izteikta vēlme iegādāties nelielu daļu kluba akciju.

FSG Liverpūles vienību iegādājās 2010.gadā par aptuveni 339 miljoniem eiro.

Aizvadītajā sezonā "Liverpool" finišēja ceturtajā vietā Anglijas premjerlīgā, kā arī aizkļuva līdz UEFA Čempionu līgas finālam. Savukārt šosezon Liverpūles klubs ir uzvarējis pirmās divas spēles Anglijas spēcīgākajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu