Skotijas bijušais pirmais ministrs noraida apsūdzības nepiedienīgā seksuālā uzvedībā

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Bijušais Skotijas pirmais ministrs Alekss Salmonds noraidījis apsūdzības nepiedienīgā seksuālā uzvedībā, kas piektdien izklāstītas laikrakstā "Daily Record".

Policijai esot lūgts izmeklēt apsūdzības par seksuāliem uzbrukumiem divām darbiniecēm, kas esot notikuši pirmā ministra oficiālajā rezidencē Edinburgā, vēsta "Daily Record".

Lietu pēc iekšējās izmeklēšanas veikšanas policijai nodevusi Skotijas valdība.

Skotu Nacionālās partijas veterāns sacīja, ka sūdzības, kurās minēti 2013.gadā it kā notikuši incidenti, ir "acīmredzami smieklīgas".

Policija atteicās atklāt, vai notiek izmeklēšana, bet Salmonds apstiprināja, ka ir iesniedzis civilprasību pret Skotijas valdību saistībā ar iekšējo izmeklēšanu.

Salmonds apgalvo, ka Skotijas valdības pastāvīgā sekretāre Leslija Evansa "rīkojusies pretlikumīgi" sūdzības izskatīšanas gaitā.

"Man netika ļauts iepazīties un līdz ar to arī pienācīgā veidā apstrīdēt pret mani uzsākto lietu. Man netika ļauts iepazīties ar liecībām," skaidroja bijušais Skotijas valdības vadītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu