BMW prezentējuši trešās paaudzes Z4

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Eksotisko auto saietā Peblbīčā, Kalifornijas štatā BMW prezentējuši jaunākās, trešās paaudzes rodsteru Z4. Auto, kas tika izstrādāts vienlaicīgi ar jauno Toyota Supra, ir jauns dizains, zemāks smaguma centrs un sabalansēts (50:50) izsvarojums starp asīm.

Peblbīčā debitējušais BMW Z4 M40i First Edition ir koši oranžā Frozen Orange Metallic krāsā. Tam ir elektriski nolaižams mīkstais jumts, glancēti Shadow Line līnijas apdares elementi, dubultspieķu dizaina 19 collu divkrāsu riteņu diski un pirmo reizi šāda tipa auto pieejamais projekcijas ekrāns.

Zem proporcionāli garā motora pārsega atrodas 3 litru sešu cilindru turbo motors ar 340 zirgspēkiem. Pateicoties tiem, M Performance automobilis 100 km/h sasniedz 4,6 sekundēs.

Jaudu un 500 Nm griezes momentu efektīvi izmantot palīdz sporta balstiekārta ar elektronikas pārvaldītiem amortizatoriem, M Sport bremžu sistēma un M Sport aizmugurējais diferenciālis.

Rodstera salona apdarē izmantota melna āda, bet vadītāja rīcībā ir digitāls instrumentu panelis un liela izmēra centrālais ekrāns. Tos kopā BMW dēvē par Live Cockpit Professional. 

Vairāk detalizētas informācijas BMW sniegs 19.septembrī un pēc tam lielajā pasaules prezentācijā Parīzes automobiļu izstādē. Pārdošanā Z4 nonāks 2019.gada pavasarī.

Foto: BMW
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu