Viļņā un Tallinā degvielas cenas nedaudz aug, Rīgā turpinās cenu kritums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Neste" degvielas uzpildes stacija Ulmaņa gatvē
"Neste" degvielas uzpildes stacija Ulmaņa gatvē Foto: Ieva Leiniša/LETA

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas nedaudz pieauga, taču Rīgā turpinājās degvielas cenu kritums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā turpinājās degvielas cenu kritums - 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās samazinājās par 1,5% - līdz 1,289 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,6% un bija 1,209 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā pieaugusi par 0,4% - līdz 1,225 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpusies par 0,1% - līdz 1,125 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,389 eiro, kas ir par 0,7% vairāk nekā iepriekšējā piektdienā, kamēr dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,5% - līdz 1,359 eiro.

Autogāzes cena gan Rīgā saruka par 1,8% un bija 0,545 eiro, bet Viļņā - par 2,2% un bija 0,54 eiro litrā. Tallinā autogāzes cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 0,629 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu