Serēnas Viljamsas dēļ "French Open" aizliegs "kaķsievietes" kostīmu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: Reuters/LETA

ASV titulētās tenisistes Serēnas Viljamsas dēļ Francijas atklātā čempionāta ("French Open") organizatori nolēmuši aizliegt kortā spēlēt ar tā dēvēto "kaķsievietes" kostīmu jeb viendaļīgo un piespīlēto tērpu, vēsta BBC.

Viljamsa iepriekš bija izteikusies, ka viņai šāds tērps licis sajusties kā "supervaronei". Tāpat tenisiste apgalvoja, ka šis kostīms palīdzējis viņas asinsritei, kas sagādāja problēmas un dzemdībās teju atņēma dzīvību.

"Tas [kostīms] vairāk nebūs pieņemams," intervijā žurnālam "Tennis" sacīja Francijas Tenisa federācijas prezidents Bernārs Žudiselli. "Uzskatu, ka reizēm esam aizgājuši pārāk tālu. Ir jārespektē spēle un vieta".

Žudiselli neatklāja sīkāk "French Open" jaunos ģērbšanās noteikumus, tomēr viņš norādīja, ka tie nebūs tik strikti kā Vimbldonas čempionātā, kur visiem spēlētājiem obligāti jāģērbj drēbes un apavi baltā krāsā.

Šā gada "French Open" turnīrā, kas risinājās maija beigās un jūnija sākumā, Viljamsa sasniedza astotdaļfinālu, taču traumas dēļ nedevās laukumā pret Krievijas tenisisti Mariju Šarapovu.

Serēna Viljamsa patlaban ir vislabāk apmaksātākā sportiste pasaulē. Viņa karjeras laikā 23 reizes triumfējusi "Grand Slam" sērijas turnīros, kas dāmu tenisa vēsturē ir rekords.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu