Renārs Putniņš būs "Jaunās Vienotības" veselības ministra kandidāts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputāts Renārs Putniņš
Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputāts Renārs Putniņš Foto: Ieva Leiniša / LETA

Partiju apvienības "Jaunās Vienotības" veselības ministra amata kandidāts ir deputāts Renārs Putniņš (V) un tieslietu ministra amata kandidāte ir Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja Inese Lībiņa-Egnere (V).

To šodien partijas "Vienotība" kongresā pavēstīja partiju apvienības vadītājs Krišjānis Kariņš.

Savukārt Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars (V) ir vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidāts.

"Vienotības" ieskatā arī pašreizējie partijas izvirzītie ministri varētu turpināt savu darbu - ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V), iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V), ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V), labklājības ministrs Jānis Reirs (V), kā arī izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Kā ziņots, pēc sarežģīta gada partijai "Vienotība" ir izdevies atjaunoties jaunā kvalitātē, šodien politiskā spēka kongresā sacīja tās vadītājs Ašeradens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu