Ankipāns: līdz šim esam rādījuši kvalitatīvu hokeju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" sestdien tradicionālā pirmssezonas sagatavošanās turnīra - "Latvijas Dzelzceļa" kausa - trešajā mačā uzspieda pretiniekiem savu spēli, gandarīts ir rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" sestdien ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja pagājušas sezonas Gagarina kausa čempioni Kazaņas "Ak Bars".

Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Andris Džeriņš, bet pamatlaikā izcēlās Miķelis Rēdlihs.

"Līdz šim esam rādījuši kvalitatīvu hokeju. Šodien spēlējām pret ļoti meistarīgu pretinieku. "Ak Bars" ir labi apmācīta komanda, pret kuru nav viegli spēlēt. Varu pateikt paldies mūsu hokejistiem, kuri pretiniekiem uzspieda savu hokeju," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

"Dinamo" komandā kapteiņa pienākumi tiks uzticēti kādam no latviešu hokejistiem.

"Pagaidām nevaru pateikt, kurš būs kapteinis sezonas laikā. Pēc šī turnīra balsosim, un šobrīd jau zinām, ka līderi būs Gints Meija, Kristaps Sotnieks, Anris Džeriņš, Miķelis Rēdlihs un Lauris Dārziņš. Viens no viņiem tad gaidāmajā sezonā arī būs kapteinis," atklāja Ankipāns.

Šajā mačā rīdziniekiem nevarēja palīdzēt somu uzbrucējs Matiass Mitinens.

"Mitinenam šobrīd ir neliels savainojums, kurš ir atjaunojies no iepriekšējās traumas. Zinām, ko darīt, un viņš sezonas pirmajai spēlei būs gatavs," pauda Ankipāns.

Turnīra pirmajā dienā Rīgas vienība ar rezultātu 2:1 pārspēja Minskas "Dinamo", bet pēc tam sekoja neveiksme papildlaikā ar 1:2 pret "Lokomotiv".

Savukārt turnīra noslēgumā svētdien Rīgas "Dinamo" būs mačs ar "Davos" hokejistiem.

Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, katra nospēlējot četrus mačus.

Turnīra kopvērtējuma līderpozīcijā ar astoņiem punktiem ir "Ak Bars", kam ar sešiem punktiem seko Rīgas "Dinamo". Katra pa trīs punktiem iekrājusi "Davos" un "Lokomotiv", bet Minskas "Dinamo" cietusi zaudējumus trīs mačos, no kuriem divi bijuši pamatlaikā, un ieguvusi vienu punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu