Dārziņš: kopumā ir skaidrs mūsu spēles rokraksts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda, kas svētdien triumfēja "Latvijas Dzelzceļa" kausā, ir labi sagatavojusies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, uzskata vienības uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Gatavošanos sezonai Rīgas "Dinamo" hokejisti svētdien noslēdza ar graujošu uzvaru, pārspējot Šveices vienību "Davos" ar rezultātu 6:1 (3:0, 3:0, 0:1). Šis panākums rīdziniekiem ļāva triumfēt "Latvijas Dzelzceļa" kausā.

"Protams, gribējām turnīru noslēgt uz pozitīvas nots un to uzvarēt. Šodien izdevās viss, ko bijām plānojuši. Mums izdevās viņiem uzspiest savu spēli. Mūsu radītais spiediens attaisnojās ar gūtiem vārtiem. Pēc tam mierīgi novedām spēli līdz galam," kluba mājaslapā citēts Dārziņš. 

Latvijā notikušajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā Rīgas "Dinamo" četros mačos izcīnīja trīs uzvaras. Rīdzinieki ar 2:1 pārspēja Minskas "Dinamo", papildlaikā ar 1:2 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" un pagarinājumā ar 2:1 uzveica KHL čempioni Kazaņas "Ak Bars".

Dārziņš atzina, ka komanda spēja pieturēties pie treneru dotajiem uzdevumiem. "Turnīrā rādījām saturīgu sniegumu. Mēs neatkāpāmies no saviem uzdevumiem. Domāju, esam labi sagatavojušies sezonai."

"Vismaz divus mēnešus mēs ejam cauri uzdevumiem, ko plānojam veikt laukumā. Dažreiz tas izdodas labāk, dažreiz nē. Kopumā ir skaidrs mūsu spēles rokraksts. Šodienas vai vakardienas rezultāts noteikti neietekmēs domas un noskaņošanos jau regulārajam čempionātam," sacīja pašlaik 33 gadus vecais Dārziņš.

KHL regulāro čempionātu Rīgas "Dinamo" uzsāks 2. septembrī, izbraukumā tiekoties ar Jekaterinburgas "Avtomobilist". Pēc tam 4. septembrī rīdzinieki viesos spēlēs pret Magņitogorskas "Metallurg".

Savukārt turpinājumā Rīgas "Dinamo" komandai paredzēta trīs spēļu sērija savā laukumā - pret Novosibirskas "Sibir" (8. septembris), Čerepovecas "Severstaļ" (9. septembris) un Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo" (11. septembris).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu