ESPN: Fjūrijs grasās atteikties no cīņas ar Vailderu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules čempions supersmagajā svarā britu bokseris Taisons Fjūrijs (27-0, 19 KOs) nemaz nevēloties cīnīties ar amerikāni Deonteju Vailderu (40-0, 39 KOs), vēsta Ziemeļamerikas sporta medija ESPN pazīstamais boksa apskatnieks Dens Rafaels. 

Iepriekš ārvalstu prese vēstīja, ka Fjūrija un Vaildera cīņa risināsies šā gada beigās Lasvegasā, taču precīzs datums un norises vieta vēl tiks izziņoti.

"Šīs cīņas favorīts būs Vailders. Vai Fjūrijam ir izredzes? Protams. Bet pēdējais, ko esmu dzirdējis par šo cīņu, ir, ka Fjūrijs no tās grasās atteikties. Man to teica viens no viņa komandas pārstāvjiem," sacīja Rafaels.

30 gadus vecais Fjūrijs augusta vidū desmitajā raundā pēc punktiem uzvarēja itāļu cīkstoni Frančesko Pjanetu, kuram tas bija kārtējais zaudējums duelī, kas nodrošina cīņu par kādu no prestižākajām pasaules boksa jostām. Tieši pēc šīs cīņas uzvirmoja runas par Fjūrija un Vaildera tikšanos. 

Vailders savas karjeras laikā aizvadījis 40 cīņas, no kurām 39 uzvaras guvis ar pretinieka nokautu. Tikmēr Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, 19 gadījumos to paveicot ar nokautu.

Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AP/LETA

Pats Vailders izteicies, ka cīņa notiks. 

"Cīņa ar Fjūriju būs. Viņš nav pārdomājis," izdevums "Boxingnews24" citē Vailderu. "Uz kārts ir likta pārāk liela nauda. Vai nu Fjūrijs boksēsies, vai arī viņam nāksies pārdzīvot  nosodījumu un pazemojumu, īpaši no saviem līdzjutējiem."

Fjūrijs 2016. gada jūnijā tika diskvalificēts par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūru (UKAD) tika dota zaļā gaisma viņa karjeras atsākšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu