Laima Vaikule un Alla Pugačova nebēdnīgi mērās ar mēlītēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tāpat kā iepriekšējās vasarās, arī šajā no Jūrmalas ar nebēdnīgiem video priecē Krievijas estrādes leģendārā dīva Alla Pugačova (69) un nopelniem bagātā pašmāju dziedātāja Laima Vaikule (64).

Pugačovas vīrs, komiķis un TV personība Maksims Galkins (42), nofilmējis, kā abas dziedātājas sēž restorānā "36. Line Grill" un rāda viena otrai mēli.

Nebēdnīgās jokošanās laikā dāmas noskaidro, ka Vaikulei esot mēle bez kauliem, bet Pugačovai ar kauliem, jo viņa nesen ēdusi zivi.

 

Дамысдюн. ? Языковые споры! #лайма #алла

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Lai arī ko tas nozīmētu, Laimas Vaikules komentāri par Krimu šomēnes izraisīja plašu rezonansi gan Latvijā, gan Krievijā. Dziedātāja kādā preses konferencē Odesā, Ukrainā, paziņoja, ka viņa neuzstāsies Krimā, lai arī kāds honorārs tiktu piedāvāts. Tāpat dziedātāja paziņojusi, ka viņai nav "siltu jūtu" pret Padomju Savienību.

Intervijā ar TVNET Vaikule atklāja, ka nebaidās pazaudēt savus fanus Krievijā, jo ir godīga un neaizmirst, no kurienes nākusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu