Iespēja iegādāties unikālu īpašumu Baltijas jūras krastā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Ja vēlies atvilkt elpu no ikdienas burzmas un ik dienu pavadīt harmonijā, īpašums pie jūras noteikti ir viena no alternatīvām. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis ārkārtīgi skaistu un autentisku lauku īpašumu Ventspils pusē – Jūrkalnē -, kuru šobrīd ir iespēja iegādāties. Tas ir unikāls ne vien ar savu lokācijas vietu, bet arī elpu aizraujošo dzīvesvietas vidi.

Nedaudz vairāk kā 5 hektārus lielais īpašums atrodas pašā Baltijas jūras krastā, kas ļauj baudīt pilnīgu mieru, klusumu un ekoloģiski tīru vidi. Teritorijā ir divas ēkas – galvenā ēka un viesu māja. Abas veidotas autentiskā stilā, izmantojot augstas klases interjera dizaina materiālus un iekārtas.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Galvenā māja sastāv no viesistabas ar kamīnu, guļamistabas ar ainavisku skatu uz dārzu un mežu, vannas istabas, virtuves zonas un ēdamistabas. Viesu namā ir plaša guļamistaba, vannas istaba, virtuve un sauna. Īpašumā izveidota arī siltumnīca, ka ļauj pašiem audzēt dažādus lauku labumus. Tāpat ierīkots āra kamīns, koka kubls ar malkas krāsni un dīķis. Dzīve šajā unikālajā vietā patiesi varētu būt sapņa piepildīšanās!

Apskati īpašumu pie jūras!

Foto: Baltic Sotheby's International Realty
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu